Over MKB-bedrijfscoach

Over ons

Ons geboortejaar is 2011. Midden in de crisis merkten wij dat ondernemers behoefte hadden aan ondersteuning bij financieringsvraagstukken. Banken trokken zich terug en alternatieve financiers kwamen op. Door onze ‘vent, tent, cent’ aanpak maakten we het verschil. Vandaar dat we toen kozen voor de naam MKB-kredietcoach. Met onze opleidingen en trainingen wisten we tientallen accountants te bereiken. Een deel daarvan koos er daarna voor om zich aan te sluiten bij onze formule MKB-kredietcoach. De introductie van de mini MBA bedrijfsadvisering voor MKB-accountants was de opmaat voor de MKB-bedrijfscoach: een formule die accountants ondersteunt bij hij het financieel robuust houden van hun klanten.

Jan Wietsma

Jan Wietsma kent de ins- en outs van de accountancybranche. Als ondernemer coacht hij andere ondernemers bij vraagstukken over ondernemerschap, strategie, organisatie, innovatie, groei en financiering. Jan brengt belangen van diverse stakeholders bijeen en zet dit om in resultaat. Jan inspireert, is creatief en weet mensen in beweging te krijgen. Zijn specialisme is het oplossen van conflicten waarbij financiën een grote rol spelen. Denk aan maatschapsconflicten, bijzonder beheer situaties of een geschil over de uitwerking van een overeenkomst.

Bert Duurland

Bert Duurland is een resultaatgerichte manager met ruime lijn- en projectervaring en een hands on mentaliteit. Hij weet waar de uitdagingen liggen en met zijn kennis en ervaring op financieel, marketing en sales terrein komt hij met een aanpak die tot resultaten leidt. Zijn stijl kenmerkt zich als zakelijk en tegelijk ook persoonlijk. Hij is betrokken en enthousiast en weet daardoor mensen te inspireren en veranderingen te realiseren. Als adviseur, trainer en interim manager maakt hij het verschil en brengt hij mensen en bedrijven verder.

Contact

Adres:
Postbus 40161, 8004 DD Zwolle

Telefoon: 
038 – 4671588

Email: 
info@mkbkredietcoach.nl

Over MKB-bedrijfscoach

MKB-bedrijfscoach helpt je jouw positie als accountant te versterken. Bied meer waarde aan jouw klant door middel van consultancy, onze trainingen en tools.

Volg ons via social media