Opleidingen

om jouw waarde te vergroten

Blijf relevant als MKB - adviseur en accountant

Onderzoek wijst uit dat de ondernemer van zijn accountant en adviseur verwacht dat hij zijn deskundigheid op peil houdt. Het gaat hierbij om kennis op het terrein van ondernemerschap, strategie, financiering en andere actuele onderwerpen die te maken hebben met borgen van de financiële robuustheid van de onderneming. De trainingen van MKB-bedrijfscoach zorgen ervoor dat jij altijd goed beslagen ten ijs komt.

Tijdens de leergangen wordt gewerkt met casuïstiek waar ondernemers nu mee te maken hebben waarbij ook altijd aandacht is voor de bijzondere, vaktechnische, rol van de accountant en mkb-adviseur. Na het volgen van een of meerdere leergangen worden de deelnemers die toetreden tot het netwerk en de community ondersteund door middel van actuele PE-kennisbijeenkomsten, afspraken met ketenpartners en tools. Hierdoor worden ook na de opleiding de kwaliteit en actualiteit gewaarborgd.

Masterclass Ondernemend Adviseren met BI

Na de Masterclass Ondernemend Adviseren met BI weet jij waar adviesbehoefte ligt bij jouw klant en hoe je daarop met Business Intelligence in kunt spelen.

Lees meer over de mini MBA

Leergang Erkend Financieringsadviseur MKB

Na de opleiding Erkend Financieringsadviseur MKB weet jij hoe je jouw klanten succesvol begeleid bij financieringsaanvragen.

Lees meer over deze opleiding

Opleiding herstructurering-deskundige MKB

Na de opleiding herstructurerings-deskundige weet jij hoe je jouw klanten succesvol begeleid in zwaar weer.

Lees meer over deze opleiding

Coaching en intervisie

Na de opleiding coaching weet jij hoe je resultaten kunt verbeteren door middel van een goede interactie tussen jou en je klant.

Lees meer over coaching

Contact

Adres:
Postbus 40161, 8004 DD Zwolle

Telefoon: 
038 – 4671588

Email: 
info@mkbkredietcoach.nl

Over MKB-bedrijfscoach

MKB-bedrijfscoach helpt je jouw positie als accountant te versterken. Bied meer waarde aan jouw klant door middel van consultancy, onze trainingen en tools.

Volg ons via social media