Tools

vergroot de waarde voor jouw klant

Zet tools in voor een hogere klanttevredenheid

Een ondernemer verwacht dat jij – als accountant – waarde toevoegt. Niet alleen op het gebied van financiën, maar op ondernemersvlak. Onze tools helpen jou die waarde te bieden. 

Interesse in onze tools?

Ons aanbod

E-scan

De entrepreneurscan helpt jouw klant inzicht te krijgen in- en aan de slag te gaan met de succesfactoren van persoonlijk leiderschap.

Ondernemingsakte

Wat gebeurd er met mijn bedrijf als ik er niet meer ben? Het is voor iedere ondernemer belangrijk om het antwoord op deze vraag vast te leggen, zodat verrassingen in de toekomst worden geminimaliseerd. In de ondernemingsakte worden antwoorden op deze en soortgelijke vragen vastgelegd.

Continuous monitoring

Continuous monitoring geeft aan of je financieel in control bent. Dit risicoprofiel is gebaseerd op vijf indicatoren, kijkt naar je historische cijfers en anticipeert op toekomstige ontwikkelingen. Je ontvangt een dashboard waarin in één oogopslag
duidelijk wordt wat je actuele
risicoprofiel is.

Bedrijfsscan voor accountantskantoren

De bedrijfsscan voor accountantskantoren geeft inzicht in de status van verschillende bedrijfsfacetten, laat zien welke uitdagingen voor jou prioriteit moeten hebben én hoe je ermee aan de slag kunt gaan.

Fyndoo

Fyndoo is een prognosetool en kan worden ingezet om toekomstscenario’s voor klanten te maken. Daarnaast biedt de tool de mogelijkheid om bij de juiste financierder terecht te komen en rechtstreeks financieringsaanvragen in te dienen.

Financiering

Besteed financieringen uit en laat uw klant profiteren van kortingsafspraken die met financierders worden gemaakt.

Hoe het werkt

Onze tools helpen jouw accountantskantoor meer waarde te bieden aan klanten én het adviesproces te versnellen. Onze abonnementen geven toegang tot de tools, waarna je per afname investeert.

Contact

Adres:
Postbus 40161, 8004 DD Zwolle

Telefoon: 
038 – 4671588

Email: 
info@mkbkredietcoach.nl

Over MKB-bedrijfscoach

MKB-bedrijfscoach helpt je jouw positie als accountant te versterken. Bied meer waarde aan jouw klant door middel van consultancy, onze trainingen en tools.

Volg ons via social media